logo palyazat 3Eszközbeszerzés az Adept Consulting Kft-nél

Leírás

Cégünk az irányadó trendeket és a piaci igényeket szem előtt tartva a meglévő szolgáltatásait szeretné bővíteni nagy nyomtatási, gépi borítékolási és postázás előkészítési szolgáltatással.

2017 év során gépi borítékolás és postázást előkészítés szolgáltatásunk válik elérhetővé, mellyel kis- és középvállalatok költségcsökkentés tekintetében profitálhatnak, és jelentős humán erőforrást szabadíthatnak fel cégen belül, amennyiben jelenleg is manuálisan végzik a havonta több száz számla- és DM levelek elkészítését, postára juttatását.

A beszerzett nyomdai gépekkel a könyv és brossúra, zenei kézirat, hirdetési katalógus, prospektus és egyéb nyomtatott reklám, és egyéb kereskedelmi nyomtatvány, személyes papíráru vagy levélpapír és egyéb nyomtatvány nyomtatása biztosítható nagy mennyiségben, jó minőségben, gyorsan új és meglévő ügyfeleink számára.

Adatok

Projekt neve "Eszközbeszerzés az Adept Consulting Kft-nél"

Pályázati azonosító szám: GINOP-1.2.2-16-2017-01832

Kedvezményezett neve és elérhetősége: ADEPT CONSULTING Informatikai és Pénzügyi Tanácsadó Kft. 3100 Salgótarján Rákóczi út 53-55. Tel.: (30) 301-3092 www.adept.co.hu

Befejezés dátuma: 2018.03.31.

Támogatási összeg: 11,528,500 Forint

Támogatási intenzitás: 50 %

 

logo palyazat 3

Az Adós neve: Adept Consulting Kft.

A Hitelprogram azonosító jele:
GINOP-8.3.1-16. -  Mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitelprogram

A Beruházás tartalmának rövid bemutatása:
A jelenlegi tendencia szerint sokan már nem hajlandóak sem gépeket venni, sem bérbe venni, ehelyett inkább a kihelyezett szolgáltatásokért fizetnek.
Ezt szem előtt tartva az Adept Consulting Kft. a bevételének növelésének érdekében úgy döntött, hogy a salgótarjáni telephelyén vásárol
16 db Ricoh Aficio típusú multifunkcionális nyomtatót, ezeknek a kihelyezett üzemeltetése, szervíze lesz a fő fókusz, továbbá a gépekhez kapcsolódó alkatrészek része is a pályázatnak.

 

 

 logo palyazat 3
Az Adept Consulting Kft. 2013-ban 50 %-os támogatási intenzitás mellett vissza nem térítendő támogatást nyert el a Gazdasági Operatív Program keretében kiírásra került „Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban – hátrányos helyzetű, elsősorban roma munkavállalók integrációja a munkaerőpiacon” pályázati konstrukcióban.

Leírás

 

Az „Informatikai fejlesztés munkahelyteremtéssel az Adept Consulting Kft-nél” című projektünk keretében történő fejlesztés elősegítette a már meglévő informatikai szolgáltatásaink bővítését, elérhetővé téve felhő alapú szolgáltatásainkat a jelenlegi és az új ügyfeleink részére.

A Gazdasági Operatív Program keretében megvalósított projekt hozzájárult az Adept Consulting Kft. elavult gépállományának hardver és szoftver fejlesztéséhez és bővítéséhez. A megvalósult projekt keretében fejlesztett komplex felhő alapú megoldás jó és megbízható alapot teremt a gazdaságtalan és üzemeltetési szempontból megbízhatatlan saját rendszerek költséghatékony kiváltására, ezzel hozzájárul a cégek, ügyfeleink gazdasági erejének és lehetőségeinek növeléséhez.

A projektben megvalósított vállalati HR fejlesztés célja a munkatársak ügyfelekkel történő hatékonyabb együttműködése volt. A meglévő és a növekvő számú megbízások teljesítésében kapott szerepet az a 2 fő munkavállaló, akiknek alkalmazására a pályázat keretében nyílt lehetősége cégünknek. A fejlesztés Nógrád megyében történt, amellyel a térség hátrányos helyzetű, sokszor munkanélküli vagy kisebbségi lakósainak is lehetőség nyílik a szervezetbe integrálódásra.

Az Adept Consulting Kft. a projekt megvalósításával megteremtette azokat a személyi és technikai feltételeket, amelyek biztosítják a vállalat működését jellemző dinamikus növekedés fenntartását. A munkatársak rugalmas munkaidőben, távmunka keretén belül is végezhetik mindennapi feladataikat.

 
 

Adatok

Projekt neve
"Informatikai fejlesztés munkahelyteremtéssel az Adept Consulting Kft-nél"

Pályázati azonosító szám:
GOP-3.5.1-12/C-2013-0018

Kedvezményezett neve és elérhetősége:
ADEPT CONSULTING Informatikai és Pénzügyi Tanácsadó Kft.
3100 Salgótarján Rákóczi út 53-55.
Tel.: (30) 301-3092
www.adept.co.hu

Irányító Hatóság neve és elérhetősége:
Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság
1139 Budapest, Váci út 83. CenterPoint 2 irodaház fszt.
Tel.: 06 40 638-638
www.szechenyi2020.hu

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság
1139 Budapest, Váci út 83. CenterPoint 2 irodaház fszt.
Tel.: 06 40 200-617
www.magzrt.hu

 
 
 logo palyazat 1      logo palyazat 2

 

A GOP-2.1.1-09/A/2-2009-0524 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Leírás

A projekt keretében a cég két salgótarjáni telephelyén üzemeltetési szolgáltatás formájában biztonsági megfigyelőrendszert, valamint egy integrált vonalkódos azonosítási rendszert vezettünk be.

A video megfigyelő és rögzítő rendszer feladata a telephelyen zajló munkák követése illetőleg feltérképezése, további feladatoptimalizálás érdekében, míg az integrált vonalkódos azonosítási rendszerrel munkatársaink a félkész termékeket tudják nyomon követni a telepen, amellyel a raktározási-logisztikai rendszer megújítását szeretnénk elérni.

A fenti két rendszerhez beszereztünk vonalkód- olvasókat, nyomtatókat, ipari kamerákat és digitális rögzítőt, valamint üzemeltetésükhöz két nagy teljesítményű notebook és egy szerver számítógépet.

A projekttel fő célunk a vállalkozás jövedelemtermelő képességének növelése, piaci pozíciójának javítása, új munkatársak felvétele a térségben az új, professzionális eszközök és berendezések beszerzése, üzemeltetése révén.

   

Adatok

Projekt neve
"Az Adept Consulting Kft. technológiai fejlesztése"

Pályázati azonosító szám: 
GOP-2.1.1-09/A/2-2009-0524

Kedvezményezett neve és elérhetősége: 
ADEPT CONSULTING Informatikai és Pénzügyi Tanácsadó Kft.
1139 Budapest, Pap K. u. 18/a
Tel.: (30) 301-3092
www.adept.co.hu

Irányító Hatóság neve és elérhetősége:
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22
Tel.: 06 40 638-638
www.nfu.hu

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
1139 Budapest, Váci út 83.
Tel.: 06 40 200-617
www.magzrt.hu